Abetare Shqip - Shkronja J

Abetare Shqip
Abetare shqip

Shkronja J


Abetare shqip


Jaguari ia bën  

Abetare shqip

JaguariAbetare shqip

Jaguari


Jaguari është një kafshë gjitare e egër, e ngjashme me
leopardin, që rron në Amerikë dhe që ushqehet me mish.
Abetare Shqip Online - Abetarja e Kafsheve
All Right Reserved ©
________________________________________________No comments:

Post a Comment