Abetarja Shqip - Shkronja Z

Abetarja ShqipAbetarja Shqip
Shkronja Z Z e madhe e shtypit, z e vogël e shtypit!

Një nga bashkëtingëlloret e gjuhës shqipe dhe
shkronja e tridhjetepestë e alfabetit të saj.Abetarja Shqip

>
Zebra ia bën  


Abetarja ShqipAbetarja ShqipZebra është një lloj kali i egër shumë i shkathët,
e ka trupin vija-vija bardhë e zi dhe rron në kope në Afrikë.

Abetare Shqip Online - Abetarja e Kafsheve
All Right Reserved ©
________________________________________________No comments:

Post a Comment