Abetare Shqip - Shkronja V

Abetare ShqipAbetare Shqip
Shkronja V


V e madhe e shtypit, v e vogël e shtypit!

Shkronja V është një nga bashkëtingëlloret e gjuhës shqipe dhe
shkronja e tridhjetenjëtë e alfabetit të saj.


Abetare ShqipVidra ia bën

Abetare ShqipAbetare Shqip


Vidra është kafshë e egër e mishngrënëse, e madhe sa një mace,
me lëkurë të butë e të çmueshme, me qime të
shndritshme në ngjyrë kafe të mbyllur, që rron në ujëra
të ëmbla dhe ushqehet me peshq.

Abetare Shqip Online - Abetarja e Kafsheve
All Right Reserved ©
________________________________________________

No comments:

Post a Comment