Abetare Shqip - Shkronja SH

Abetare ShqipAbetare shqip
Shkronja SH


SH e madhe e shtypit, sh e vogël e shtypit!

Shkronja SH është një nga bashkëtingëlloret e gjuhës shqipe dhe
shkronja e njëzeteshtatë e alfabetit të saj.


Abetare ShqipShqiponja ia bën

Abetare ShqipAbetare Shqip


Shqiponja është një shpend i madh grabitqar, me sqep të kthyer,
me kthetra të gjata e të forta dhe me sy të mprehtë, që
rron në male e në stepa dhe për shqiptarët është
simbol i lirisë e i trimërisë.

Abetare Shqip Online - Abetarja e Kafsheve
All Right Reserved ©
________________________________________________


No comments:

Post a Comment