Abetare Shqip - Shkronja S

Abetare ShqipAbetarja shqip
Shkronja S

S e madhe e shtypit, s e vogël e shtypit!

Shktonja S është një nga bashkëtingëlloret e gjuhës
shqipe dhe shkronja e njëzetegjashtë e alfabetit të saj.Abetarja shqip

Sorkadhja ia bën

Abetarja shqipAbetarja shqipSorkadhja është gjitar dythundrak i familjes së drerëve,
me qime të kuqërreme, me brirë të vegjël e të degëzuar
dhe me këmbë të holla e të shkathëta

Abetare Shqip Online - Abetarja e Kafsheve
All Right Reserved ©
________________________________________________
No comments:

Post a Comment