Abetare Shqip - Shkronja R

Abetare Shqip


Abetarja Shqip
Shkronja RR

R e madhe e shtypit, r e vogël e shtypit!

Shkronja R është një nga bashkëtingëlloret e gjuhës shqipe
dhe shkronja e njëzetekatërt e alfabetit të saj.Abetarja ShqipRinoceronti ia bën

Abetarja ShqipAbetarja ShqipRinoceronti është kafshë gjitare barngrënëse e viseve të
nxehta të Afrikës e të Azisë, me trup të madh e me kokë
të zgjatur, që ka në turi një bri ose dy brirë.


Abetare Shqip Online - Abetarja e Kafsheve
All Right Reserved ©
________________________________________________

No comments:

Post a Comment