Abetare Shqip - Shkronja P

Abetare Shqip
Shkronja P

P e madhe e shtypit, p e vogël e shtypit!

Shkronja P është një nga bashkëtingëlloret e gjuhës shqipe
dhe shkronja e njëzetedytë e alfabetit të saj.

Panda ia bën

Panda është një lloj ariu që jeton në Kinën jugperëndimore, dhe mund ta
dalloni lehtësisht sepse është me pulla të zeza rreth syve, rreth veshëve,
dhe ushqehet kryesisht me bambu.

Abetare Shqip Online - Abetarja e Kafsheve
All Right Reserved ©
________________________________________________

No comments:

Post a Comment