Abetare Shqip - Shkronja Ë

Abetare Shqip


Abetare shqip


Shkronja Ë

Ë madhe e shtypit, ë e vogël e shtypit

Shkonja Ë është shkonja e tetë e abetares shqipe dhe një nga
 zanoret e alfabetit të gjuhës sonë.


abetare shqipabetare shqip

Ëngjëlli i Detit
Abetare shqip

Ëngjëlli i Detit


Ëngjëlli i detit është një lloj peshkaqeni, i cili është shumë
i aftë të maskohet në fundin e detit
Abetare Shqip Online - Abetarja e Kafsheve
All Right Reserved ©
________________________________________________No comments:

Post a Comment