Abetare Shqip - Shkronja E

Abetare Shqip
Abetare shqip


Shkronja E

E e madhe e shtypit,  e e vogël e shtypit!

Shkronja E është shkronja e shtatë e abetares shqipe 
dhe një nga zanoret e alfabetit të gjuhës shqipe.Abetare shqip
Elefanti ia bën
abetare shqip

Elefanti

Elefanti

Elefanti është kafshë gjitare e viseve të ngrohta të Afrikës e të
Azisë, me trup shumë të madh e të rëndë, me veshë të
gjerë, me feçkë të gjatë dhe me dhëmbë të mëdhenj e të kthyer.Abetare Shqip Online - Abetarja e Kafsheve
All Right Reserved ©
________________________________________________

No comments:

Post a Comment