Abetare Shqip - Shkronja D

Abetare Shqip  Abetare Shqip


Shkronja D

D e madhe e shtypit, d e vogël e shtypit!

Shkronja D është shkronja e pestë e abetares shqipe 
dhe një nga bashkëtingëlloret e alfabetit të gjuhës shqipe.


Abetare Shqip
Deveja ia bën  

Abetare Shqip

Deveja

Abetare Shqip

Deveja

Deveja është kafshë përtypëse trupmadhe me këmbë të
gjata, me qafë të gjatë e të përkulur, me kokë të vogël
dhe me një gungë ose me dy gunga në kurriz, që
përdoret në shkretëtira e në stepa të thata si kafshë ngarkesë.
Abetare Shqip Online - Abetarja e Kafsheve
All Right Reserved ©
________________________________________________No comments:

Post a Comment