Abetare Shqip - Shkronja GJ

Abetare Shqip
Abetare shqip

Shkronja GJ

Gj e madhe e shtypit, gj e vogël e shtypit!

Shkronja GJ është një nga bashkëtingëlloret e gjuhës
shqipe dhe shkronja e njëmbëdhjetë e alfabetit të saj.abetare shqip

Gjarpri ia bën
abetare shqip

Gjarpri


Abetare shqip

Gjarpri

Gjarpri është një zvarranik pa këmbë, me trup të gjatë, të
lakueshëm e dredhues, me lëkurë me luspa, që ka
dhëmbë me helm ose që i mbështillet gjahut rretheqark
dhe e shtrëngon.
Abetare Shqip Online - Abetarja e Kafsheve
All Right Reserved ©
________________________________________________No comments:

Post a Comment