Abetare Shqip - Shkronja LL

Abetare Shqipabetare shqip
Shkronja LL

LL e madhe e shtypit, ll e vogël e shtypit!

Shkronja LL është një nga bashkëtingëlloret e gjuhës shqipe dhe
shkronja e shtatëmbëdhjetë e alfabetit të saj.Abetare Shqip
Abetare ShqipLloska është një peshk i ujërave të ëmbla, i ngjashëm me
krapin, por me trup më të shkurtër e më të shtypur anash;
me kokë të vogël e me shumë hala, ky në fotografi është
një lloskë pendëkuqeAbetare Shqip Online - Abetarja e Kafsheve
All Right Reserved ©
________________________________________________

No comments:

Post a Comment