Abetare Shqip - Shkronja Ç

Abetare Shqip  Abetare Shqip


Shkronja Ç

Ç e madhe e shtypit, ç e vogël e shtypit!

Shkronja Ç është shkronja e katërt e abetares shqipe 
dhe një nga bashkëtingëlloret e alfabetit të gjuhës shqipe.Abetare ShqipAbetare Shqip

Çakalli
Abetare Shqip

Çakalli


Çakalli është kafshë gjitare grabitqare më e vogël se ujku,
me qime të kuqërreme, që ushqehet zakonisht me
ngordhësira dhe që nxjerr një angullimë të fortë.Abetare Shqip Online - Abetarja e Kafsheve
All Right Reserved ©
________________________________________________
No comments:

Post a Comment