Abetare Shqip - Shkronja A

Abetare Shqip Online

                   

Abetare Shqip


Shkronja A


A e madhe e shtypit, a e vogël e shtypit!

Shkronja A është shkronja e parë e abetares shqipe
dhe një nga zanoret e alfabetit të gjuhës shqipe.Abetare Shqip - Shkronja A
Ariu ia ben  Abetare Shqip - Ariu

Ariu i Murrmë
Abetare Shqip

Ariu i Bardhë


Ariu është kafshë e egër gjitare, mishngrënëse, me trup
të madh e të rëndë, të mbuluar me qime të ashpra, me
ngjyrë të murrme a të bardhë.Abetare Shqip Online - Abetarja e Kafsheve
All Right Reserved ©
________________________________________________


                                

                     

No comments:

Post a Comment