Abetare Shqip - Shkronja B

 Abetare Shqip Abetare Shqip


Shkronja B

B e madhe e shtypit, b e vogël e shtypit!

Shkronja B është shkronja e dytë e abetares shqipe 
dhe një nga bashkëtingëlloret e alfabetit të gjuhës shqipe.Abetare Shqip
Bufi ia ben  


Abetare Shqip

Bufi

Abetare Shqip

Bufi


Bufi është shpend grabitqar i natës, me kokë të madhe e
të rrumbullakët, me sy të mëdhenj në ballë, me sqep të
shkurtër e të kthyer, që rron ndër pyje e në gërmadha
dhe që këndon natën sikur vajton.


Abetare Shqip Online - Abetarja e Kafsheve
All Right Reserved ©
________________________________________________
No comments:

Post a Comment