Abetare Shqip - Shkronja O

Abetare ShqipAbetarja shqip
Shkronja O

O e madhe e shtypit, o e vogël e shtypit!

Shkronja O është një nga zanoret e gjuhës shqipe dhe
shkronja e njëzetenjëtë e alfabetit të saj.

Abetarja shqip


Abetarja shqipAbetarja shqipOktapodi është një butak deti pa guaskë, me trup të mbledhur si
qeskë, të butë e pa hala, me tetë krahë, me ventuza e me dy sy
të mëdhenj, që lëshon një lëng të zi për t’u mbrojtur.


Abetare Shqip Online - Abetarja e Kafsheve
All Right Reserved ©
________________________________________________

No comments:

Post a Comment