Abetare Shqip - Shkronja N

Abetare Shqip


Abetarja shqip
Shkronja N

N e madhe e shtypit, n e vogël e shtypit!

Një nga bashkëtingëlloret e gjuhës shqipe dhe
shkronja e nëntëmbëdhjetë e alfabetit të saj.Abetarja shqip

Nuselala ia bën

Abetarja shqipAbetarja shqip


Nuselala është një kafshë gjitare mishngrënëse sa një mace,
me trup të shkathët, me gëzof të murrmë a të kuqërremtë
në kurriz dhe të bardhë në bark.

Abetare Shqip Online - Abetarja e Kafsheve
All Right Reserved ©
________________________________________________


No comments:

Post a Comment